AUTO POETSEN & POLIJSTEN


Wassen & Afspuiten

auto reinigen


Uw auto wordt handmatig gewassen met een PH neutrale shampoo. 

Deze shampoo is gemaakt om de autolak op een veilige manier te reinigen. Het bevat glijmiddelen om vuil veilig en zonder krassen weg te spoelen. 


Velgen & Wielkasten

velgen reinigen


Ook uw wielkasten worden grondig gereinigd, want dat is DE plek waar veel vuil zoals zand en vet zich ophoopt.

De buitenzijde van de velgen worden met een velgenreiniger behandelt, zodat vuil en remstof als sneeuw voor de zon verdwijnt.


Kleien (lakgombehandeling)

reinigen van de autolak


 Als de auto gewassen is, oogt hij schoon, maar de lak heeft zonder meer nog last van ingetrokken vuil. Hierdoor verliest de lak een groot deel van zijn glans. Door de auto een kleibehandeling te geven, worden ook de laatste industriële verontreinigingen verwijderd. Ook teerspetters, overspray en oude poetsresten zullen door de klei worden verwijderd.  


Polijsten

verwijderen van lak oneffenheden


Na verloop van tijd gaat de kleur van uw auto verweren. De belangrijkste oorzaken zijn industriële vervuilingingen, UV licht en te vaak door de wasstraat. De kleur begint dof te worden. 

Door de auto te polijsten (een soort schuren) komt de oude glans weer naar boven en zal het oppervlak egaal en glad aanvoelen. Meer informatie? Klik HIER


Aanbrengen Polymeer Wax

tot wel 12 maanden bescherming van uw autolak


Di is de meest geavanceerde waterafstotende wax. Het biedt  langdurige bescherming (standtijd 12 mnd) en geeft  een prachtige reflectie en een zeer goede waterafstotendheid.

Een prima wax die zijn mannetje staat tegen pekel, ijs en allerlei industrieële en atmosferische vervuilingen.


Velgenwax

bescherming tegen remstof, hitte, wegdekvervuiling, water, pekel, zout etc.


Velgen krijgen veel te verduren, denk maar aan remstof, hitte, contact met wegdekvervuiling, water, pekel, zout etc. De speciale velgenwax beschermd de velgen tegen deze invloeden. Vuil heeft minder kans om te hechten en blijven langer schoon.


Bandenverzorging

helpt tegen uitdroging rubber


De laatste stap om de gepoetste auto er perfect uit te laten zien is het verzorgen van de banden!

Banden kunnen namelijk erg vies worden. Ook droogt het rubber uit waardoor banden een grijzige en oude uitstraling krijgen.

Een speciale water- en vuilafstotende gel zorgt voor een diepe voeding en geeft een mooie frisse glans.


Kunststof behandelen

voorkom verkleuring, scheuren en vlekken


Na verloop van tijd verliest kunststof zijn glans en wordt uiteindelijk dof en grijs. Met een gel wordt het  kunststof  gevoed en brengt het een gesloten film aan op bumpers en sierlijsten.

Het kunststof krijgt weer een gezonde glans en uw auto ziet er weer als nieuw uit.


Rubber behandelen

waterafstotend en beschermd tegen uitdroging


Niets is zo lelijk als verweerd rubber dat de leeftijd van de auto verraadt. Met het aanbrengen van een rubber gel wordt dit voorkomen.  Deurrubbers die behandeld zijn zullen minder snel vastvriezen in de winter, waardoor de kans dat u het rubber stuk trekt bij hevige vorst sterk wordt gereduceerd. Tevens bevat deze gel een UV-beschermende factor.