AUTO POETSEN


Verliest uw auto na het wassen snel zijn glans, of voelt de lak stroef aan? Dan is het de hoogste tijd om uw auto te laten poetsen bij CarCarePlus.


1.

WASSEN

De auto wordt eerst onder hoge druk grondig afgespoeld. Zo wordt voorkomen dat het vuil en zand geen kans krijgt om tijdens het wassen krasjes te veroorzaken.

Hierna wordt de buitenzijde van de auto behandelt met een voorreiniger dat hardnekkig vuil losweekt van de lak. Ook de dorpelranden, de instap, scharnierpunten en de onderzijde van de portieren worden grondig gereinigd.

De wielkasten worden vuilvrij gemaakt en ook de buitenzijde van de velgen worden met een zuurvrije velgenreiniger schoongemaakt.


2.

KLEIEN

Na het wassen blijft er altijd ingetrokken, niet zichtbare vervuiling in de lak achter, Dit vuil zit “vast” aan de lak. Door met een blokje klei en een klei-glijmiddel over de lak te gaan, wordt dit vuil er afgetrokken. Wat achterblijft is een schoon en spiegelglad oppervlak. 

 


3.

BESCHERMEN

Met het aanbrengen van een lakbescherming kan UV-licht, hitte, vocht en oxidatie veel minder invloed uitoefenen op de lak. De auto zal er dus langer mooi uit blijven zien

Klik HIER als u wilt weten wanneer het beter is om uw auto te laten polijsten.