AUTO POETSEN


Verliest uw auto na het wassen snel zijn glans, of voelt de lak stroef aan? Dan is het de hoogste tijd om uw auto te laten poetsen bij CarCarePlus.


1.

WASSEN

De eerste stap bij het wassen van uw auto is het met hoge druk afspoelen van de autolak. Zo wordt loszittend vuil en zand krasvrij verwijderd.

Met een ph neutrale shampoo wordt uw auto daarna handmatig gewassen en onder hoge druk weer afgespoeld.  Ook worden  de dorpelranden, de instap, scharnierpunten en de onderzijde van de portieren gereinigd.

De wielkasten worden vuilvrij gemaakt en ook de velgen worden met een speciale reiniger schoongemaakt.


2.

KLEIEN

Na het wassen blijft er altijd ingetrokken, niet zichtbaar vuil in de lak achter, Dit vuil zit “vast” aan de lak. Door met een blokje klei en een klei-glijmiddel over de lak te gaan, wordt dit vuil er afgetrokken. Wat achterblijft is een schoon en spiegelglad oppervlak. 

Wilt u liever uw auto laten polijsten, maar weet u niet zo goed wat u daarvan moet verwachten? Klik dan HIER om verder te gaan.


3.

ONTVETTEN

Na het kleien worden alle lakdelen ontvet. Dit is nodig, om de aan te brengen wax goed te laten hechten aan de lak.  


4.

BESCHERMEN

Met het aanbrengen van een lakbescherming kan UV-licht, hitte, vocht en oxidatie veel minder invloed uitoefenen op de lak. De auto zal er dus langer mooi uit blijven zien.