AUTO POETSEN


Verliest uw auto na het wassen snel zijn glans, of voelt de lak stroef aan? Dan is het de hoogste tijd om uw auto te laten poetsen bij CarCarePlus.


De autowax die CarCarePlus gebruikt geeft extra glans, diepte en reflectie aan de lak en heeft een lange standtijd.

De aangebrachte autowax blijft minimaal een paar maanden op autolak zitten, ook na meerdere autowasbeurten of wanneer deze door de wasstraat gaat. 


1.

WASSEN

De auto wordt eerst onder hoge druk grondig afgespoeld. Zo wordt voorkomen dat het vuil en zand geen kans krijgt om tijdens het wassen krasjes te veroorzaken.

Hierna wordt de buitenzijde van de auto behandelt met een voorreiniger dat hardnekkig vuil losweekt van de lak. Ook de dorpelranden, de instap, scharnierpunten en de onderzijde van de portieren worden grondig gereinigd.

De wielkasten worden vuilvrij gemaakt en de de buitenzijde van de velgen worden schoongemaakt met een zuurvrije velgenreiniger.


2.

KLEIEN

Na het wassen blijft er altijd contaminatie in de lak achter. Hele kleine deeltjes van roet, zand, stof, mineralen, ijzerdeeltjes en nog meer, dat zich heeft weten te hechten aan het oppervlak. Dit vuil zit “vast” aan de lak. Door met een blokje klei en een klei-glijmiddel over de lak te gaan, wordt dit vuil uit de lak getrokken. Wat achterblijft is een schoon en spiegelglad oppervlak. 

 


3.

BESCHERMEN

Met het aanbrengen van een lakbescherming kan UV-licht, hitte, vocht en oxidatie veel minder invloed uitoefenen op de autolak. Uw voertuig zal er langer mooi uit blijven zien.
Contact

06-39575508


CarCarePlus

Beurtschipper 14 d.

3861 SC  NIJKERK

Tel. 06-39575508

info@carcareplus.nl

Kvk: 76308812  

 


Openingstijden

Maandag tot en met Vrijdag

07.30 uur tot 17.00 uur

Zaterdag: op afspraak