HET AUTO-EXTERIEUR


Aan het poetsen en reinigen van een auto gaat altijd een intensieve wasbeurt vooraf. Bij CarCarePlus wordt gewerkt met hoogwaardige shampoos die hardnekkig vuil zoals teer, insecten, vogelpoep en boomharsen losweken en van de lak laten afglijden zonder te krassen.

Ook de velgen en banden worden met speciale middelen gereinigd, waarbij het rubber wordt gevoed om uitdroging te voorkomen.

 

CarCarePlus gebruikt geen goedkope en vaak agressieve reinigingsproducten.

Deze brengen na verloop van tijd onherstelbare schade aan uw auto toe, zoals krassen en verkleuringen.

Voor zwaardere verontreinigingen aan de lak wordt claying toegepast. Een methode waarbij met autoklei aanslag, ijzerdeeltjes, teerspetters en boomhars tot in de poriën van de lak worden verwijderd.

Met het professioneel polijsten verdwijnen kleine krasjes en hologrammen en krijgt de lak zijn oorspronkelijke kleur en glans terug.

 

 

In auto's wordt tegenwoordig steeds meer kunststof verwerkt, dat vatbaar blijft voor uv-straling, waardoor het verkleurd en uitdroogt.

CarCarePlus brengt een filmlaag aan waardoor het materiaal wordt gevoed en zijn kleur en souplesse behoudt.

Lichtmetalen velgen zijn mooi, maar kwetsbaar. Remstof bijt zich gemakkelijk in metaal en is daardoor vaak moeilijk te verwijderen.

 

CarCarePlus reinigt uw velgen deskundig en voorziet ze afhankelijk of u kiest voor een Exclusive behandeling van een beschermlaag, die hechting van vuil en inbranden van remstof voor een langere periode voorkomt.


VANAF € 80,00* KUNT U UW AUTO AL LATEN POLIJSTEN EN POETSEN

* afhankelijk  van de grootte van uw auto en mate van vervuiling