AUTO POETSEN

AUTO POETSEN, AUTO POLIJSTEN, AUTO INTERIEUR REINIGEN


 WAAROM UW AUTO LATEN POETSEN?

De lak van uw auto heeft bescherming nodig tegen invloeden van buitenaf. Weer, wind, insecten en de zon hebben een negatieve invloed op de autolak. Vogelpoep en insecten branden in de lak en de zon maakt de lak dof. Om er voor te zorgen dat deze boosdoeners zo min mogelijk de kans krijgen om schade aan te richten en voor het behoud van de lak, is het verstandig om uw auto eens per jaar door CarCarePlus te laten poetsen.

 

EEN VAKKUNDIGE POETSBEURT

Het poetsen van uw eigen auto kan veel tijd in beslag nemen en vaak ziet u na het auto poetsen dat de auto nog steeds vuil bevat. Laat daarom uw auto door CarCarePlus behandelen. Door jarenlange ervaring en het gebruik van de beste professionele producten en apparatuur is ook uw auto bij CarCarePlus in goede handen.

 

CARCAREPLUS GAAT PROFESSIONEEL TE WERK

Voordat uw voertuig zijn auto poets- en beschermlaag krijgt, wordt uw auto eerst grondig gewassen. Na deze professionele wasbeurt, wordt met een speciale reinigingstechniek ingetrokken achtergebleven vuil uit de lak getrokken. Uw auto lijkt na een wasbeurt namelijk schoon, maar vuil dat is ingetrokken wordt niet verwijderd door alleen grondig te wassen. Door middel van speciale reinigingstechnieken krijgt de lak zijn oorspronkelijk kleur en glans weer terug. Als deze stap wordt overgeslagen, blijft de lak na het aanbrengen van de poetslaag vuil en stroef. Laat uw auto daarom poetsen bij CarCarePlus! Wilt u een nog mooier resultaat? Laat uw auto dan ook polijsten bij CarCarePlus. 

 

HEEFT U EEN VRAAG OVER HET POETSEN VAN UW AUTO, OF WILT U EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE?

GA DAN NAAR DE PAGINA CONTACT

GRATIS HAAL- & BRENGSERVICE

 

Wanneer u een afspraak maakt is het ook mogelijk om uw auto door CarCarePlus te laten ophalen.

En dan maakt het net uit of dat op uw huisadres., of de plek waar u overdag werkt.

 

GRATIS HAAL- EN BRENGSERVICE VOOR INWONERS UIT:

 

Nijkerk

Nijkerkerveen

Amersfoort-Vathorst

Hooglanderveen

Hoevelaken

Zwartebroek

Putten


Auto poetsen, Auto Polijsten, Auto interieur reinigen, Autobekleding reinigen, Autoleer reinigen en voeden, Autobekleding shamporellen, Autostickers verwijderen, Autoreclame verwijderen, Autobelettering verwijderen, Leaserijders, Verfspatten verwijderen, Verfspetters verwijderen, Boomhars verwijderen, Vliegroest verwijderen, Teerspetters verwijderen, Cabriodak reinigen, Cabriodak impregneren, Doffe koplampen polijsten, Verweerde koplampen polijsten, Doffe koplampen herstellen, Autostoelen reinigen, Vlekken verwijderen, Autostoelen shamporellen, Verwijderen van nare geurtjes, Hondenharen verwijderen