AUTO POLIJSTEN

auto poetsen, auto polijsten, auto interieur reinigen


Naar mate uw auto ouder wordt en hoe vaker deze wordt gebruikt, neemt de glans van de lak af, er komen (wasstraatkrassen in de lak en gebruikerssporen in. Door de lak van de auto machinaal te polijsten, wordt er een minuscuul laagje (alleen onder een microscoop te zien) van de lak weggehaald. Door de lak te polijsten worden gebruikerssporen en de glans van de lak weer hersteld!

Allerlei lakbeschadigingen kunnen met polijsten worden hersteld.  Zoals; (fijne) krassen, swirls,  “spinnewebben”, sinaasappelhuid-effecten, schuursponskrasjes, doffe en verweerde lak of hologram effecten.

Voordat de auto wordt gepolijst, krijgt deze eerst een goede uitgebreide wasbeurt waarbij ook een lakgom wordt gebruikt om hardnekkig achtergebleven vuil uit de lak te halen. Dit is heel belangrijk omdat anders het achtergebleven vuil de lak kan beschadigen tijdens het polijsten.

Na het polijsten wordt de auto eerst ontvet en daarna voorzien van een beschermende waxlaag met een standtijd van ca. 12 maanden.


DE POLIJSTSTAPPEN

 

  1. POLIJSTSTAP 1 De auto wordt met een groffe polijstkorrel bewerkt, om zoveel mogelijk (diepere) krassen te verwijderen/minder zichtbaar te maken
  2. POLIJSTSTAP 2 Een middelfijne polijstpasta wordt gebruikt om lichte krassen, zogenaamde spinnenwebben en lak imperfecties te verwijderen.
  3. POLIJSTSTAP 3 Een fijne polijstpasta zorgt voor het terugbrengen van de originele kleur en laat vlekken, hologrammen en swirls verdwijnen.

VANAF € 115,00 

 inclusief 21% BTW.

Bij kras 1 is overspuiten noodzakelijk en werkt polijsten niet meer.

Bij kras 2 is schuren noodzakelijk en worden polijststap 1, 2 en 3 uitgevoerd

Bij Kras 3 is polijststap 2 en 3 noodzakelijk.
Wanneer u een afspraak maakt is het ook mogelijk om uw auto door CarCarePlus te laten ophalen. En dan maakt het net uit of dat op uw huisadres is, of de plek waar u overdag werkt.

 

ONDERSTAANDE SERVICE GELDT ALLEEN VOOR BEHANDELINGEN VANAF € 150,00

 

HAAL- EN BRENGSERVICE VOOR INWONERS UIT:

 

Nijkerk

Nijkerkerveen

Amersfoort Vathorst

Hooglanderveen

Hoevelaken

Putten


Auto poetsen, Auto polijsten, Auto interieur reinigen, Autobekleding reinigen, Autoleer reinigen en voeden, Autobekleding shamporellen, Autostickers verwijderen, Autoreclame verwijderen, Autobelettering verwijderen, Leaserijders, Verfspatten verwijderen, Verfspetters verwijderen, Boomhars verwijderen, Vliegroest verwijderen, Teerspetters verwijderen, Cabriodak reinigen, Cabriodak impregneren, Doffe koplampen polijsten, Verweerde koplampen polijsten, Doffe koplampen herstellen, Autostoelen reinigen, Vlekken verwijderen, Autostoelen shamporellen, Verwijderen van nare geurtjes, Hondenharen verwijderen