AUTO POLIJSTEN

auto poetsen, auto polijsten, auto interieur reinigen


WAAROM AUTO POLIJSTEN?

Waarom zou u, uw auto laten polijsten? Het simpele antwoord is: om de lak weer gaaf te krijgen. En de waarde van je auto iets op te krikken voor de verkoop. Bij het polijsten van een auto is het mogelijk om kleine krasjes en doffe plekken weg te halen. In essentie halen we een heel dun laagje van de lak weg, zodat er een mooie, frisse laag weer tevoorschijn komt. 

 

WAT IS POLIJSTEN?

 Door de lak van een auto te polijsten verwijder je een zeer dun laagje lak van de auto waardoor krassen die ontstaan zijn door bijvoorbeeld het verkeerd wassen van de auto, de wasstraat of dagelijks gebruik van de auto, verdwijnen. Hierdoor wordt de lak weer glad en ontstaat een spiegeleffect. Ook worden lakken door de jaren heen vaak dof door deze krassen en uv-straling van de zon. Doffe lakken herstel je ook door deze te polijsten.

De vereiste methodiek en arbeidsduur hiervan verschillen per auto. Zo heeft dit te maken met de diepte van de krassen, de hardheid van de lak en de gewenste resultaten.


DE POLIJSTSTAPPEN

 

  1. POLIJSTSTAP 1 De auto wordt met een groffe polijstkorrel bewerkt, om zoveel mogelijk (diepere) krassen te verwijderen/minder zichtbaar te maken
  2. POLIJSTSTAP 2 Een middelfijne polijstpasta wordt gebruikt om lichte krassen, zogenaamde spinnenwebben en lak imperfecties te verwijderen.
  3. POLIJSTSTAP 3 Een fijne polijstpasta zorgt voor het terugbrengen van de originele kleur en laat vlekken, hologrammen en swirls verdwijnen.

VANAF € 115,00 

 inclusief 21% BTW.

Bij kras 1 is overspuiten noodzakelijk en werkt polijsten niet meer.

Bij kras 2 is schuren noodzakelijk en worden polijststap 1, 2 en 3 uitgevoerd

Bij Kras 3 is polijststap 2 en 3 noodzakelijk.
Wanneer u een afspraak maakt is het ook mogelijk om uw auto door CarCarePlus te laten ophalen. En dan maakt het net uit of dat op uw huisadres is, of de plek waar u overdag werkt.

 

ONDERSTAANDE SERVICE GELDT ALLEEN VOOR BEHANDELINGEN VANAF € 150,00

 

HAAL- EN BRENGSERVICE VOOR INWONERS UIT:

 

Nijkerk

Nijkerkerveen

Amersfoort Vathorst

Hooglanderveen

Hoevelaken


Auto poetsen, Auto polijsten, Auto interieur reinigen, Autobekleding reinigen, Autoleer reinigen en voeden, Autobekleding shamporellen, Autostickers verwijderen, Autoreclame verwijderen, Autobelettering verwijderen, Leaserijders, Verfspatten verwijderen, Verfspetters verwijderen, Boomhars verwijderen, Vliegroest verwijderen, Teerspetters verwijderen, Cabriodak reinigen, Cabriodak impregneren, Doffe koplampen polijsten, Verweerde koplampen polijsten, Doffe koplampen herstellen, Autostoelen reinigen, Vlekken verwijderen, Autostoelen shamporellen, Verwijderen van nare geurtjes, Hondenharen verwijderen