AUTO POLIJSTEN

auto poetsen, auto polijsten, auto interieur reinigen


 

 

WAT IS POLIJSTEN?

Polijsten is het terugbrengen van de originele kleur van de auto. Door de auto te polijsten worden ook doffe lakken weer hersteld en krijgt de auto meer glans. De lak wordt weer glad en er ontstaat een spiegeleffect. Ook worden lakken door de jaren heen vaak dof door door wasstraat krassen en uv-straling van de zon.

De vereiste methodiek, arbeidsduur en gewenste resultaat verschilt per auto.  Elk automerk heeft zijn eigen lakeigenschappen. Zo zijn er auto's met harde lakken, bijvoorbeeld BMW, Jaguar en Mercedes Benz. Maar zachte laksoorten zijn er ook. Die tref je vaak aan bij Franse automerken. Renault Peugeot en Citroen.

 

WAAROM AUTO POLIJSTEN?

Waarom zou u, uw auto laten polijsten? Het simpele antwoord is om de lak weer gaaf te krijgen. Door de auto te polijsten krijgt deze zijn originele kleur en glans weer terug. En mocht u de auto gaan verkopen dan verhoogt het de inruilwaarde.


DE POLIJSTSTAPPEN

 

  1. POLIJSTSTAP 1 De auto wordt met een groffe polijstkorrel bewerkt, om zoveel mogelijk (diepere) krassen te verwijderen of minder zichtbaar te maken
  2. POLIJSTSTAP 2 Een middelfijne polijstpasta wordt gebruikt om wasstraat krasjes, lichte krassen, zogenaamde spinnenwebben en lak imperfecties te verwijderen.
  3. POLIJSTSTAP 3 Een fijne polijstpasta zorgt voor het terugbrengen van de originele kleur en glans en laat vlekken, hologrammen en swirls verdwijnen.

Bij kras 1 is overspuiten noodzakelijk en werkt polijsten niet meer.

Bij kras 2 is schuren noodzakelijk en worden polijststap 1, 2 en 3 uitgevoerd

Bij Kras 3 is polijststap 2 en 3 noodzakelijk.
Wanneer u een afspraak maakt is het ook mogelijk om uw auto door CarCarePlus te laten ophalen. 

 

HAAL- EN BRENGSERVICE VOOR INWONERS UIT:

 

Nijkerk 

Nijkerkerveen 

Amersfoort Vathorst 

Hooglanderveen

Hoevelaken

Putten


Auto poetsen, Auto polijsten, Auto interieur reinigen, Autobekleding reinigen, Autoleer reinigen en voeden, Autobekleding shamporellen, Autostickers verwijderen, Autoreclame verwijderen, Autobelettering verwijderen, Leaserijders, Verfspatten verwijderen, Verfspetters verwijderen, Boomhars verwijderen, Vliegroest verwijderen, Teerspetters verwijderen, Cabriodak reinigen, Cabriodak impregneren, Doffe koplampen polijsten, Verweerde koplampen polijsten, Doffe koplampen herstellen, Autostoelen reinigen, Vlekken verwijderen, Autostoelen shamporellen, Verwijderen van nare geurtjes, Hondenharen verwijderen