HARDNEKKIGE AANSLAG VERWIJDEREN


Voelt de autolak stroef aan en is het moeilijk om het oppervlak  te reinigen met alleen wassen? Dan kan dit veroorzaakt zijn door:

  • Vliegroest; of Spoorslag, kleine metaaldeeltjes die zich vastzetten op de lak van de auto. Dit wordt veroorzaakt door bovenleidingen van het spoor en industriële vervuiling.
  • Hars en boomsappen: Bepaalde boomsoorten laten sappen en harsen los bij bepaalde temperaturen en jaargetijden. Deze zetten zich vast aan de lak
  • Teeraanslag afkomstig van asfalt en wegmarkeringen. Aanslag die vaak wordt aangetroffen boven de wielkasten en aan de onderkant van bumpers en deuren 
  • Verfspetters:  moeilijk te verwijderen, maar niet onmogelijk. 

 

 Prijs op aanvraagreclame verwijderen


Het verwijderen van stickers, logo’s e.d. van uw auto is een tijdrovende klus en een lakbeschadiging is snel ontstaan. Wij kunnen de stickers op verschillende manieren verwijderen. Na het verwijderen van de belettering is het mogelijk dat de aftekening in de lak van de auto zichtbaar blijft.

Daarom wordt de auto na het verwijderen van de reclame/belettering gepolijst, om zo de kleur- en glansverschillen in de lak te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen.  

 

Prijs op aanvraagcabriodak reinigen


Afhankelijk van het gebruik van uw cabrio is het verstandig om uw auto om de 6 à 12 maanden schoon te laten maken door CAR CARE PLUS verwijderd groene aanslag, schimmel, vogelpoep en regenstrepen en impregneert daarna uw kap.  Impregneren zorgt ervoor dat water minder snel in het cabrio dak zal trekken. Door de cabriokap te impregneren en deze dus waterafstotend te maken, kunt u de cabriokap ook gemakkelijker schoon houden. v.a. € 85,00

 

Een goed geïmpregneerd cabrio-kap  zal door gebruik nog steeds gewoon vuil worden.

Alleen regen zal minder snel in de stof trekken.doffe koplampen


 Zijn uw koplampen dof of verweerd? Of heeft u een APK-afkeur gekregen op de koplampen van uw auto? Koop dan geen nieuwe maar laat ze behandelen bij CarCarePlus. De koplampen van de meeste moderne auto’s worden gemaakt van plastic in plaats van glas. Na verloop van tijd verweren en verkleuren deze lampen door de invloed van uv- straling, zure regen, zout en vuil van de weg.

 Door gebruik te maken van speciale polijstmiddelen en technieken, wordt de originele kleur weer hersteld. Na behandeling worden de koplampen voorzien van een polymeerlaag, zodat de lampen circa 24 maanden beschermd blijven. € 30,00 per lamp Beide lampen € 50,00autostoelen reinigen


Met behulp van professionele apparatuur wordt uw autobekleding diep gereinigd. Zo worden alle vlekken ook echt verwijderd. Vieze geuren in de autobekleding worden door deze reiniging ook meteen geneutraliseerd. 

Het impregneren van autostoelen zorgt ervoor dat de bekleding waterafstotend wordt gemaakt. Komt er dan toch een vlek op door bijvoorbeeld gemorste koffie dan is de vlek makkelijker te verwijderen, mits dit direct gebeurt! 

 

Prijs op aanvraaghondenharen verwijderen


De combinatie tussen het type hondenhaar en de type bekleding van uw auto kan het zeer lastig maken om hondenharen te verwijderen.  Gelukkig beschikt CarCarePlus over de juiste materialen om ook deze klus voor u te klaren.

 

Prijs op aanvraag
Wanneer u een afspraak maakt is het ook mogelijk om uw auto door CarCarePlus te laten ophalen. 

 

HAAL- EN BRENGSERVICE VOOR INWONERS UIT:

 

Nijkerk 

Nijkerkerveen 

Amersfoort Vathorst 

Hooglanderveen

Hoevelaken

Putten


Auto poetsen, Auto polijsten, Auto interieur reinigen, Autobekleding reinigen, Autoleer reinigen en voeden, Autobekleding shamporellen, Autostickers verwijderen, Autoreclame verwijderen, Autobelettering verwijderen, Leaserijders, Verfspatten verwijderen, Verfspetters verwijderen, Boomhars verwijderen, Vliegroest verwijderen, Teerspetters verwijderen, Cabriodak reinigen, Cabriodak impregneren, Doffe koplampen polijsten, Verweerde koplampen polijsten, Doffe koplampen herstellen, Autostoelen reinigen, Vlekken verwijderen, Autostoelen shamporellen, Verwijderen van nare geurtjes, Hondenharen verwijderen