Verf en verfspatten verwijderen


Wie het eens meegemaakt is weet hoe de schrik je om het hart kan slaan. Je huis staat weer strak in de lak, maar de verspatten die met de wind werden meegevoerd hebben de autolak gevonden. Het resultaat is dat je dit altijd pas ontdekt als de verf al is uitgehard. Dit gaat ook heel snel want de spikkels zijn zo klein dat de oplosmiddelen (of water) zo snel verdampt zijn uit de kleine spikkels dat het bijna direct droog is.

Om deze verfspatten te verwijderen is meer nodig dan even polijsten. In het meest gunstige geval kan het opgelost worden met klei. Dat betekend wel dat de lak gepolijst moet worden. Ook rubbers en ramen, ja alles moet behandeld worden met de specifieke aanpak die bij het materiaal past.

Veel eigenaren denken dat door de verfspatten nu de hele auto lak verpest is. Gelukkig is het probleem vakkundig en met veel geduld op te lossen.

 

Op basis van een vast uurtarief worden zorgvuldig de verfspetters van uw auto verwijderd.. De uiteindelijke prijs is dus afhankelijk van de hoeveelheid spetters en hoe hardnekkig deze op de autolak zit.