VEEL GESTELDE VRAGEN

VAN 3 SEPTEMBER TOT EN MET 10 SEPTEMBER ZIJN WIJ WEGENS VAKANTIE GESLOTEN.


Moet ik mijn auto speciaal voorbereiden op de behandeling?

Om ons het werk te vergemakkelijken, is het handig om zoveel mogelijk uit de auto te halen. Met name de spullen die in de achterbak/kofferbak liggen. Hierdoor kunnen we gemakkelijk overal bij en hoeven wij niet eerst de auto helemaal leeg te halen.


Wat kost een behandeling?

Op de pagina tarieven kunt u zien wat een behandeling kost bij CarCarePlus. Maar uiteindelijk bepaalt de mate van vervuiling en de wensen van u als klant, de uiteindelijke prijs. 


Is CarCarePlus verzekerd?

Als wij uw auto komen ophalen, worden er groene kentekenplaten gebruikt voor het vervoer.. Mocht er onderweg toch iets gebeuren, dan wordt niet uw, maar de verzekering van CarCarePlus aangesproken. Ook is ons bedrijfspand goed beveiligd en verzekerd, mocht uw auto een nachtje moeten overblijven.


Hoe snel kan ik mijn auto laten behandelen?

Afhankelijk van drukte,  lukt het ons vaak al om binnen 24 uur na afspraak uw auto te behandelen.  Wilt u liever vooruit plannen? Geen enkel probleem. Profiteer tevens van onze gratis haal- en breng service!


Hoe lang ben ik mijn auto kwijt?

Een goede autopoetser, ook wel een auto detailer genoemd, is gemiddeld 6 tot 8 uur bezig met 1 auto. Er zijn bedrijven die suggereren het sneller te kunnen. Die zullen dan ook werken met normale reinigingsproducten alsmede materialen. Dit zal zorgen dat de behandeling niet lang van kracht blijft op uw auto. Ga voor vakwerk,  ga naar CarCarePlus.