PAUl van den dool

"Ons doel is om onze klanten een duidelijk beeld te geven van wat ze kunnen verwachten, zonder onnodige complexiteit of verwarring.

Bij CarCarePlus geloven we in eerlijkheid, helderheid en klanttevredenheid. Deze waarden vormen de ruggengraat van alles wat we doen.

Onze duidelijke tarieven zijn daar een essentieel onderdeel van. Met ons transparante systeem willen we onze klanten verzekeren dat ze niet alleen hoogwaardige diensten krijgen, maar ook precies weten waar ze voor betalen."

 


Paul , de bevlogen eigenaar van CarCarePlus,  ademt liefde en passie voor auto's.

Zijn romance met voertuigen begon al op jonge leeftijd, terwijl hij als kind al betoverd raakte door de glans en kracht van auto's.

 

Het ophemelen van auto's tot hun oorspronkelijke pracht is zijn handelsmerk. 

Paul is niet snel tevreden en streeft altijd naar uitmuntendheid in zijn werk.

Elke vlek of oneffenheid in de lak is voor hem een uitdaging die hij met vastberadenheid aangaat.

 

Het hart van zijn onderneming is zijn overtuiging dat de klant altijd centraal staat. Hij luistert naar hun wensen en zet alles op alles om aan hun verwachtingen te voldoen, en liever nog, te overtreffen. Voor Paul is elke auto een bron van inspiratie en motivatie.

Met zijn ongebreidelde passie voor auto's en zijn ontembare geest om perfectie na te streven, laat Paul  elke auto schitteren alsof het de eerste keer is dat hij er verliefd op werd.

 


Contact

06-39575508


CarCarePlus

Beurtschipper 14 d.

3861 SC  NIJKERK

Tel. 06-39575508

info@carcareplus.nl

Kvk: 76308812  

 


Openingstijden

Maandag tot en met Vrijdag

07.00 uur tot 17.00 uur

Zaterdag: op afspraak