REACTIES VAN KLANTEN


Mary van Meerveld - Putten

Als je je auto écht schoon wilt hebben dan is dit het juiste bedrijf. Verstand van zaken, klantvriendelijk en prima prijs/kwaliteit verhouding."

24-10-2017


Peter Krekel - Ermelo

Nadat er een blik olie in de achterbak van mijn Citroen was gaan lekken en ik het zelf niet schoon kreeg CarCarePlus ingeschakeld. Na behandeling geen spoor meer van de olie kunnen terugvinden. Mooi resultaat en weer een schone achterbak."

28-06-2017


Theo van Deursen - Harderwijk

Op mijn zwarte Daihatsu waren witte verfspetters terechtgekomen bij schilderswerkzaamheden aan mijn carport. CarCarePlus heeft ze vakkundig verwijderd en de lak daarna voorzien van een beschermlaag. Het resultaat mag er zijn. Geweldig. 

13-05-2017 


Jannie Koek - Ermelo

Ons dochtertje werd onlangs wagenziek met alle gevolgen van dien.... Na een telefoontje werd de auto door CarCarePlus opgehaald, en de bekleding dmv een dieptereiniging schoongemaakt. Na terugkomst waren de sporen gewist en hing er een heerlijke frisse geur in de auto. Geweldig! "

03-03-2017


Dirk Bleeker - Nijkerk

Mijn rode Fiat Panda had een doffe verweerde kleur gekregen. CarCarePlus heeft de auto gepolijst en voorzien van een beschermende waxlaag. Hij lijkt weer als nieuw. Sympathieke jongens!".

27-11-2016


Wilfred de Vries - Nijkerk

"Fantastische service van CarCarePlus. De auto werd op het afgesproken tijdstip opgehaald en na behandeling weer netjes thuisgebracht.  En het resultaat mag er zijn TOP! ". 

12-08-2016


Marielle van Heeswijk - Ermelo

"Na de vakantie was ons interieur wel aan een schoonmaakbeurt toe. De auto werd door CarCarePlus gehaald en zag er na terugkomst uit, alsof er nog nooit iemand in het interieur had gezeten. En een heerlijke geur!". 

09-04-2016


Tanja Hoppens - Putten

Onze Toyota Yaris kwam niet meer door de APK keuring, omdat de koplampen te weinig lichtopbrengst gaven.  CarCarePlus heeft de doffe koplampen weer helder gekregen en onze auto werd weer goedgekeurd!".

05-02-2016