aanslag op de autolak

VLIEGROEST

Vliegroest zijn kleine metaaldeeltjes die zich vastzetten op de lak van de auto. Dit wordt veroorzaakt door bovenleidingen van het spoor en industriële vervuiling. Met de juiste behandeling worden deze deeltjes vakkundig uit de lak gehaald.

TEERSPETTERS

Afkomstig van asfalt  en wegmarkeringen. Je ziet het vaak boven  wielkasten en aan de onderkant van deuren en bumpers. Met speciale weekmakers kunnen deze hardnekkige spetters door CarCarePlus worden verwijderd.

BOOMHARS

Of hars ook daadwerkelijk uit de lak van uw auto te verwijderen is, hangt af van de soort hars en hoe lang de hars op de lak zit. Hars wordt eerst met een reinigingsmiddel van de lak losgeweekt. Daarna worden de plekken gepolijst en voorzien van een beschermlaag.

 

VERFSPETTERS

Net getrokken strepen op de weg, kunnen er de oorzaak van zijn, dat fijne spettertjes zich aan uw autolak hebben gehecht. Maar ook als uw auto vlakbij een schilderswerk heeft gestaan. Gelukkig is er een oplossing voor en kan CarCarePlus deze spetters vakkundig verwijderen.


Verliest uw auto na het wassen snel zijn glans, of voelt de lak stroef aan? Dan is het de hoogste tijd om uw auto te laten poetsen bij CarCarePlus.


Contact

06-39575508


CarCarePlus

Beurtschipper 14 d.

3861 SC  NIJKERK

Tel. 06-39575508

info@carcareplus.nl

Kvk: 76308812  

 


Openingstijden

Maandag tot en met Vrijdag

07.30 uur tot 17.00 uur