aanslag op de autolak

PRIJS OP AANVRAAG

VLIEGROEST

Vliegroest zijn kleine metaaldeeltjes die zich vastzetten op de lak van de auto. Dit wordt veroorzaakt door bovenleidingen van het spoor en industriële vervuiling. Met de juiste behandeling worden deze deeltjes vakkundig uit de lak gehaald.

TEERSPETTERS

Afkomstig van asfalt  en wegmarkeringen. Je ziet het vaak boven  wielkasten en aan de onderkant van deuren en bumpers. Met speciale weekmakers kunnen deze hardnekkige spetters door CarCarePlus worden verwijderd.

BOOMHARS

Bepaalde boomsoorten laten sappen en harsen los bij bepaalde temperaturen en of jaargetijden. Met een wasbeurt alleen kunnen deze boomsappen niet worden verwijderd uit de lak. Gelukkig heeft CarCarePlus de juiste middelen voor deze klus!

VERFSPETTERS

Net getrokken strepen op de weg, kunnen er de oorzaak van zijn, dat fijne spettertjes zich aan uw autolak hebben gehecht. Maar ook als uw auto vlakbij een schilderswerk heeft gestaan. Gelukkig is er een oplossing voor en kan CarCarePlus deze spetters vakkundig verwijderen.


Verliest uw auto na het wassen snel zijn glans, of voelt de lak stroef aan? Dan is het de hoogste tijd om uw auto te laten poetsen bij CarCarePlus.

Contact

06-39575508


CarCarePlus

Beurtschipper 14 d.

3861 SC  NIJKERK

Tel. 06-39575508

info@carcareplus.nl

 

Kvk: 76308812  

BTW: NL003074609B73


Openingstijden

Maandag tot en met Vrijdag

08.00 uur tot 17.00 uur

 

Zaterdag: op afspraak