we zijn wel wat gewend

Een schone auto zorgt voor een fijnere rijbeleving

we zijn wel wat gewend bij CarCarePlus

Koffievlekken, braak, schimmel, bloed, kinderkoekjes, rondslingerende plastic koffie bekers, lege blikjes en fastfood verpakkingen. Maar ook kleverige drop, kauwgom waar het niet thuishoort, rondslingerend muntgeld en jawel, gebruikte papieren zakdoekjes.

In de loop der jaren heeft CarCarePlus alles al een keer voorbij zien komen. Maar met de juiste apparatuur, reinigingsmiddelen en veel geduld, wordt er bijna in alle gevallen een mooi schoon en fris resultaat behaald.

 

Nadat het interieur grondig en volledig is uitgezogen wordt met onder andere stoom en interieur reinigingsmiddelen, ventilatieroosters, opbergvakken, de binnenkant van de portieren, het middenconsole en het dashboard schoongemaakt. Want dit zijn de plekken waar kleverige achtergelaten dropjes, kauwgom, snoepjes en restanten frisdrank en koffie achtergelaten worden.

worden alle vlekken verwijderd?

Bijna alle vlekken in stoelbekleding, automatten, of de dakhemel zijn te verwijderen. Maar soms zijn er vlekken op basis van bijvoorbeeld inkt, olie, of zuren die niet meer te verwijderen zijn. Daarnaast ligt het er ook aan hoelang de vlekken in bijvoorbeeld de stoelbekleding al zitten.

 

een schoon en fris interieur

 Een grondige reiniging van het interieur heeft als bijkomend voordeel, dat schimmels en bacteriën inactief worden.

 En toch zijn er nog steeds mensen die denken dat het reinigen van een auto-interieur een uurtje duurt en niet meer dan een paar tientjes hoeft te kosten. Natuurlijk zijn er genoeg bedrijven te vinden die voor € 35,00 binnen een uur uw interieur reinigen.

Maar dat heeft niets te maken met de professionele reiniging die CarCarePlus u aanbiedt.

 

 

Contact

06-39575508


CarCarePlus

Beurtschipper 14 d.

3861 SC  NIJKERK

Tel. 06-39575508

info@carcareplus.nl

Kvk: 76308812  

 


Openingstijden

Maandag tot en met Vrijdag

08.00 uur tot 17.00 uur

Zaterdag: op afspraak